Bronstee school MULO

Bronsteeweg in Heemstede, ( Toon op kaart )

372 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bronstee school MULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Bronstee school MULO foto

Op Bronstee school MULO vind je 99 klassenfoto’s en 372 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijnheer Bouquet van tekenen.

Mijnheer Bouquet van tekenen. De woedeuitbarstingen van Dhr.Borst de vreselijkste(onderdrukte)slappelachaanvallen.

Bronstee school MULO, 1958

een gewone school.

een gewone school. Destijds nog heel normaal dat er meisjesklassen waren. Iedereen was dol op Tim, de gymleraar, ik niet. Ik was zeer geboeid door Jan Zuelen zijn aardrijkskundelessen. Ik was ook erg onder de indruk van meneer Wammes, die heeft het een jaar volgehouden. Zijn hemd was altijd van onder tot boven nat van het zweet. We maakten het hem echt moeilijk, ik had veel medelijden met hem. Meneer Vogelaar zou ik nog wel eens een dreun willen geven. Die zou in deze tijd allang voor de tuchtraad zijn gesleept. Hoop dat hij niet meer werkzaam is!

Bronstee school MULO, 1982

Ik zat/woonde op internaat Aerdenhout (mijn ouders woonde in Parijs), en volgde op de Bronstee de lessen.

Ik zat/woonde op internaat Aerdenhout (mijn ouders woonde in Parijs), en volgde op de Bronstee de lessen. ik weet nog wel een paar namen van een paar mensen, Nicolette, inmiddels weer gezien , Annalies,( ik begrijp van corien dat ze is overleden), Sonja mail eens , en ook Loes en Evert hebben ge-emaild, Ik mis nog een reactie van een mijn eerste true love KNSM, Jaartal; ik gok omstreeks 1964-68 en woon nu op de elzahoeve in lunteren.(gelderland)

Bronstee school MULO, 1964

?