Broeklandcollege

Zandweg in Hoensbroek, ( Toon op kaart )

634 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Broeklandcollege, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Broeklandcollege foto

Op Broeklandcollege vind je 21 klassenfoto’s en 634 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Na lange tijd weer eens langs de oude school gegaan en even stil gestaan bij het verleden en de gebeurtenissen.

Na lange tijd weer eens langs de oude school gegaan en even stil gestaan bij het verleden en de gebeurtenissen.... De kelder, de noodlokalen, franslerares Geertjens of zo iets? Ook namen van bekenden; Lilian Gelauf, Chantalle, Caroline, Anita, Etienne, Joyce (tja, oude liefde geloof ik), Vivian , Peter, Marc, Jean-Piere, Raoul, Hubert (van de kroeg) ... en hoe heten die anderen nog eens van dat groepje waarmee we naar Malgrat zijn gegaan na ons examen? De tijden veranderen en wij ook. Ik woon nu met mijn partner in Den Haag. Na mijn stage van de hotelschool ben ik hier gebleven. Maar ik kom nog vaak terug in het zuiden omdat mijn ouders en broer daar wonen. Wanneer er oude bekenden zijn die weer (?) eens een borrel willen drinken, dan hoor ik het graag.

Broeklandcollege, 1984

De traangasbommetjes van Renato Azzarito kan ik me nog goed herinneren.

De traangasbommetjes van Renato Azzarito kan ik me nog goed herinneren. Dan moest de hele klas weer worden ontruimd. Maar echt onvergetelijk was de reis met mavo-4 naar Berlijn. De spannende momenten in de bus van west naar oost en de jeugdherberg, waar je 's nachts geen oog dicht deed. Heeft iemand nog foto's uit deze tijd?

Broeklandcollege, 1976

4 HAVO-kamp in Belgi (1990?).

4 HAVO-kamp in Belgi (1990?)

Broeklandcollege, 1986

?