Brederodeschool

Van Merlestraat in Den Haag, ( Toon op kaart )

366 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Brederodeschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Brederodeschool foto

Op Brederodeschool vind je 103 klassenfoto’s en 366 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik herinner me de namen krijn v berkel netty v/d zwan andre lansdorp dik de graaf meester van veen.

ik herinner me de namen krijn v berkel netty v/d zwan andre lansdorp dik de graaf meester van veen.martin hols woonde chase straat.martine van eck.

Brederodeschool, 1960

Ik zat op de dependance aan de Kon Emmakade.

Ik zat op de dependance aan de Kon Emmakade. In de 5e klas juffrouw kuys?. Deze juf is tussen het 2e en 3e rapport getrouwd! Meester van Veen 2x in de 6e klas afscheid van de school in de Haard aan de Daguerrestraat. De 2e maal dat ik in de 6e klas zat is het afscheidsfeest gehouden in de School aan de Beeklaan. Voor de rest staat me bij dat we Anita ...... in klas hadden. Wie weet de achternaam van Anita nog? Ik heb een klassenfoto´s geplaatst met daarop enkele namen en veel ontbrekende namen ( wie vult de namen aan )?

Brederodeschool, 1963

Ik kwam in de 4e klas op deze school, bij mevrouw Bos.

Ik kwam in de 4e klas op deze school, bij mevrouw Bos. Ze was overwegend aardig, maar kon ook best streng kon zijn. Ik ruik haar parfum nu nog. Ze woonde op het prins hendrikplein in een van die statige appartementen schuin boven het postkantoor. In de 5e kreeg ik meester Stam en die had het niet zo op mij. Mooiste herinneringen heb ik aan het laatste jaar bij mw van Oosten-van der Maas. Er werd veel aan muziek en toneel gedaan. Ik herinner me dat we rond de kerstdagen met de klas een minitournee langs Haagse verzorgingstehuizen maakten om een aantal meerstemmige kerstliederen te zingen. Verder natuurlijk het 3-daagse tripje naar het Maarten Maartenshuis in Doorn. Dat was toch wel het jaarlijkse hoogtepunt. Hier voetbalden we tegen een Scheveningse Mytylschool. Het laatste schooljaar werd afgesloten met een optreden voor ouders en andere familieleden in wijkcentrum 'de Haard' in de Daguerrestraat. Bij het sigarenwinkeltje om de hoek in de kleine Weimarstraat kochten we kauwgomplaatjes van The Monkees. Beste vriendjes en vriendinnetjes: Albert Mussche, Corrie Westdorp, Floor Lukassen, Silvia de Roode, Bettie Starrenburg, Lilian Martinus en Beppie Bood, mijn eerste (kalver)liefde, denk ik achteraf.

Brederodeschool, 1966

?