Brederode Daltonschool

Willem de Zwijgerlaan 110 in Santpoort-Zuid, ( Toon op kaart )

345 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Brederode Daltonschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Brederode Daltonschool foto

Op Brederode Daltonschool vind je 116 klassenfoto’s en 345 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hele fijne school, met Marja Vrolijk, Jaap (?), Rob Bakker.

Hele fijne school, met Marja Vrolijk, Jaap (?), Rob Bakker. Juf Cassé. Het Tentje en altijd pret.

Brederode Daltonschool, 1953

Juffrouw de Boer, Juffrouw Wagenmayer, Mijnheer Stevens met zijn vragenbus, Mijnheer Laansma die ons niet echt enthousiast voor godsdienst kon krijgen.

Juffrouw de Boer, Juffrouw Wagenmayer, Mijnheer Stevens met zijn vragenbus, Mijnheer Laansma die ons niet echt enthousiast voor godsdienst kon krijgen. Op de kleuterschool ging ik veel om met Jolenta Brandligt die in het huis bij de ruine woonde, zij is al snel verhuisd. Later ging ik veel om met Mieke Brandhof, Karin van der Vlugt, Saskia Beths en Veronique Hazelzet. Van de jongens herinner ik me vooral Erik Allard, Bart van Veen en Eric den Dikken. Ik ben helaas, op die van de kleuterschool na, al mijn klassefoto's kwijtgeraakt.

Brederode Daltonschool, 1966

Leukste herinneringen: schaatsen op het schoolplein en op het meertje bij PZ, peanutballen op het veld, kamp in groep 8, de maffe opdrachten van juf Lia (handenarbeid), godsdienst van juf Anna (wat een lief mens was dat!), de musical in groep 8.

Leukste herinneringen: schaatsen op het schoolplein en op het meertje bij PZ, peanutballen op het veld, kamp in groep 8, de maffe opdrachten van juf Lia (handenarbeid), godsdienst van juf Anna (wat een lief mens was dat!), de musical in groep 8. Leuke tijd! Mijn beste vriendin van toen, Marjon, is nu nog een vriendin van mij :)

Brederode Daltonschool, 1985

?