Brede school Kinkerbuurtschool

Borgerstraat 109 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

2 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Brede school Kinkerbuurtschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Brede school Kinkerbuurtschool foto

Op Brede school Kinkerbuurtschool vind je 6 klassenfoto’s en 2 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In 1976 benonnen op de Kinkerschool samen met Tineke Smit.

In 1976 benonnen op de Kinkerschool samen met Tineke Smit. Rond 1981 naar de nieuwbouw naast de oude school .De naam werd toen De Vierhoek. In het gebouw waren 4 geledingen gevestigd: De Basisschool, de sportzaal, de bibliotheek en het buurthuis. Inmiddels is er veel veranderd: De Bib. naar de Hallen het buurthuis naar de Klinker. De vrijgekomen ruimtes zijn opgevuld door voorschool crèche en tuussenschool en naschoolse aktiviteiten en natuurlijk meer lokalen voor Bredeschool De Kinkerbuurt. Naamsopvolger van Basisschool de Vierhoek. Zelf ben ik in 2012 met pensioen gegaan , maar werk nog als vrijwilliger op maandag en dinsdag op de school. Ik geef dan techniekles en werk aan de administratie. Tineke,Sannie ,Jolanda, Marjan en Hans zijn inmiddels ook met pensioen en doen ook veel vrijwilliggerswerk. aldus Jan van boven

Brede school Kinkerbuurtschool, 1976

?