Brahmshof

Brahmslaan 8 in Delft, ( Toon op kaart )

74 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Brahmshof, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Brahmshof foto

Op Brahmshof vind je 10 klassenfoto’s en 74 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kees vd Have was mijn leraar van de 4e tot de 6e klas.

Kees vd Have was mijn leraar van de 4e tot de 6e klas. Iedere pauze voetballen op het grote veld naast de school. Edelweis tegen Hondsdrafjes. En sneeuwballen gooien tegen de buur-school in de winter.

Brahmshof, 1976

Ik heb in de tijd dat mijn zus op deze school zat een aantal jaren de disco van het schoolverlaters feest gedraaid als DJ.

Ik heb in de tijd dat mijn zus op deze school zat een aantal jaren de disco van het schoolverlaters feest gedraaid als DJ. Was een hele leuke ervaring!

Brahmshof, 1978

Ik ben vanaf de Everdingen vanaf de vijfde klas naar de Brahmshof gegaan.

Ik ben vanaf de Everdingen vanaf de vijfde klas naar de Brahmshof gegaan. Meester Weber (?) met die baard in de vijde klas. Meester Houweling in de zesde klas. Ik woonde in het "rooie dorp". Nog bekende namen : Ronnie Immers, Irma Push, Roland Verhoef, Edward Hengst, Wilma Gauw, Carla Schippers, Aad vd Geest, Ger de Hoog, Norma Euzer, Nick van Vliet, Rene van Leeuwen, John Molenaar. Mail me : peter.van.rossum at zon net nl

Brahmshof, 1973

?