Bracbant havo

Baroniestraat 22 in Boxtel, ( Toon op kaart )

749 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bracbant havo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Bracbant havo foto

Op Bracbant havo vind je 56 klassenfoto’s en 749 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

.

...Heer Brugman met z'n hamer en z'n sloffen... ...Mevrouw Pol met haar smurven... ...Knapen met zijn sinaasappels tussen de lessen door... ...van Oirschot met haar soms wat te gewaagde outfit :-)... ...Gronert en zijn bepaald soort woordenschat ;-)... ...van Nieuwenhuizen die flink tegen het bureau aan trapte wanneer er te veel rumoer was... ...van Dongen met altijd een goed humeur zo nog een aantal... Heb wat lang gedaan over de Havo (7 jaar). Hadden er 6 moeten zijn, maar werd bezeten van het spelen van gitaar in een bandje... Het laatste jaar was naar mijn smaak het leukst. Ook al was het voor de 2e keer, het uitstapje naar Praag was wederom geslaagd. Is ook een prachtige stad (mooiste van Europa voor zover ik de steden ken in Europa).

Bracbant havo, 1987

Was tot 1968 MMS (just for girls) en geleid door nonnen (Ursulinen), uniform, gympakje met rok om de benen te bedekken!.

Was tot 1968 MMS (just for girls) en geleid door nonnen (Ursulinen), uniform, gympakje met rok om de benen te bedekken!. Juffrouw Mangelmans en Bill (bijnaam) kregen wat, spannend. Vanaf 1968 Bracbant Havo met jongens!

Bracbant havo, 1964

Slechts 2,5 jaar hier gezeten, waarvan 2 jaar in de brugklas.

Slechts 2,5 jaar hier gezeten, waarvan 2 jaar in de brugklas. Gym: Ik zeg wat ik bedoel, en ik bedoel wat ik zeg.

Bracbant havo, 1986

?