Brabants Conservatorium

Kempenbaan 1 in Tilburg, ( Toon op kaart )

222 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Brabants Conservatorium, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 14
  • Schoolgenoten 222

Op Brabants Conservatorium vind je 14 klassenfoto’s en 222 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 151

Hier heb ik saxofoon klassieke...

Hier heb ik saxofoon klassieke muziek gestudeerd bij Jean Pennings wat ik later heb afgemaakt in Rotterdam. Na Rotterdam ben ik weer teruggekomen om saxofoon lichte muziek af te maken bij Paul Weiling. Het eerste in het Cenakel (supergezellig) en het laatste in de nieuwbouw. Ik vond het een gezellige school, maar met een vreselijk haperende administratie waar het nodige misging....

2002, Deleted

Ik heb hier schoolmuziek gestu...

Ik heb hier schoolmuziek gestudeerd. Iets langer over mijn examen gedaan, maar uiteindelijk wel gehaald. Werk nu op het Markland College in Zevenbergen.

2002, Caren

1 jaar alleen de vooropleiding...

1 jaar alleen de vooropleiding gedaan en daarna DM Fagot afgestudeerd. Verder herinner ik me de introductie's, die ik mee georganiseerd heb. Het is altijd leuk om nieuwe medestudenten wegwijs te maken en gave feesten mee te bouwen.

2002, Patricia
?