Bosjesschool MULO

Goudsesingel 275 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

52 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bosjesschool MULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Bosjesschool MULO foto

Op Bosjesschool MULO vind je 1 klassenfoto’s en 52 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Namen van leraren: Thijssen (Engels, hoofd) Verhijen (Frans, Duits), Bezemer (Wiskunde, Natuurkunde), Westbroek? (Aardrjikskunde), Bijnaam Okkie Trooi (Nederlands).

Namen van leraren: Thijssen (Engels, hoofd) Verhijen (Frans, Duits), Bezemer (Wiskunde, Natuurkunde), Westbroek? (Aardrjikskunde), Bijnaam Okkie Trooi (Nederlands). Namen van medeleerlingen: Chris Ebeling, Lex de Roeper, Wim Schug, Ton Broeders, Edwin? Bodewes, Johannes Moerdjiman. Toen nog geen meisjes op deze school. Echte jaren zestig herinneringen: Muziek, Puch, Lol, Meisjes.

Bosjesschool MULO, 1962

De periode waarin ik op het Bosje zat weet ik niet meer precies.

De periode waarin ik op het Bosje zat weet ik niet meer precies. Namen die ik me nog kan herinneren: Mijnheer Thijssen (Engels), Mijnheer van Rijen (Frans), Juffrouw Melkert (Nederlands) (volgens mij had die iets met van Rijen), Mijnheer Bezem (Op Solex?) Natuurkunde/Biologie). Mijnheer Thijssen heeft ooit eens een op een echt lijkend pistooltje van me afgepikt waar je erwten mee kon afschieten. Ik bedreigde hem er niet eens mee. Ben er nog kwaad over. Marja en Wilma, Leo Brandel, Wim Schuch en Ton van der Wee (die laatste twee was volgens mij een 'duivels stel' haha, ken ik nog van naam, andere namen schieten me niet meer te binnen. Met Philip Haseth heb ik nog bijna dagelijks contact, want we zijn collega's. Lopend langs de school van de 'concurrentie' richting Pompenburg mocht ik tussen de middag graag naar het café (op de Pompenburg?) gaan waar een jukebox stond. Reden waarom ik misschien nu ook zo'n ding in huis heb gehaald lol. Nog steeds van het leven genietend (vrijgezel, ook dat nog) en werkzaam bij een auto-importeur.

Bosjesschool MULO, 1962

Ook mijnheer Thyssen een klein mannetje Ik zat in de overgangsperiode dat het Luciamavo werd.

Ook mijnheer Thyssen een klein mannetje Ik zat in de overgangsperiode dat het Luciamavo werd. OOk was er een mijnheer die een verhouding had met een andere juffrouw. En we hadden een wiskundelerrar heer van der Plas die meerder scholen deed en ontzettend hard met zijn liniaal kon slaan. Ik zat met o.a Loes Willemse de dochter van de concierge ( die 13 kinderen had) en die moesten allemaal helpen met schoonmaken. We haaden in de winter ook vaak een ijsbaan voor de deur ( zo eentje die je zelf maakte door heel veel te glijden) ik zat met 16 kinderen in de klas en in de 2e gingen we samen met de Lucia en nog een school uit Kralingen enzaten we ineens met 40 kinderen in de klas.

Bosjesschool MULO, 1969

?