Boschveldcollege

Zuidsingel 1 in Venray, ( Toon op kaart )

1002 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Boschveldcollege, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Boschveldcollege foto

Op Boschveldcollege vind je 48 klassenfoto’s en 1002 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hannibal en Oude Zaal waren 2 bekende namen, de eerste van een leraar, de tweede van een sportzaal die behoorde aan het oude lyceum.

Hannibal en Oude Zaal waren 2 bekende namen, de eerste van een leraar, de tweede van een sportzaal die behoorde aan het oude lyceum. Engels o.a. van Vossen, van Genugten, Duits van Schobben, Frans van Broeksteeg. Mijn zoon zit er nu op en er lopen nog steeds enkele bekende gezichten van toen rond zoals van Delft (Geschiedenis). Boschveldcollege heet nu Raaylandcollege en omvat nu bijna alle tegenwoordige richtingen van VMBO-B tot en met Gymnasium. Er is flink bijgebouwd enkele jaren geleden en het is één grote scholengemeenschap geworden met wel verschillende afdelingen voor bepaalde groepen jaren, bijvoorbeeld het eerste en tweede jaar hebben een eigen "vleugel"

Boschveldcollege, 1972

Fietsen naar school (regen of niet), iedere dag weer.

Fietsen naar school (regen of niet), iedere dag weer. Op de brugklas (B5) 3 kwartier, op 6 vwo nog maar 35 minuten! Wel erg gezond. Schoolreisje naar London in 1978 (of 1979) met Truus Loonen en Gerard Oonk erbij. Als ik weer eens in London ben en de lucht in de metro weer ruik, ga ik in gedachten weer terug naar dat reisje. Govert Derix en ik maakten naderhand op de London-reünie bij Tristan Reuser goede sier met de dia's van die trip.

Boschveldcollege, 1974

Heb maar amper 3 jaar op het Boschveld gezeten maar het waren leuke jaren.

Heb maar amper 3 jaar op het Boschveld gezeten maar het waren leuke jaren. Ik ging veel om met Luc A. , Bas J. , Din v. N. , Mark O., Bas van den A., Harm vd P., Annet vd E. In '95 was ik nog bij een reunie. Was leuk om iedereen weer terug te zien. Over een tijdje een nieuwe reunie ? Zie namelijk veel oud-klasgenoten op deze site staan.

Boschveldcollege, 1987

?