Bos MAVO

haghoeksweg in Almelo, ( Toon op kaart )

360 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bos MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 16
  • Schoolgenoten 360

Op Bos MAVO vind je 16 klassenfoto’s en 360 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 166

Leuke herinneringen en vriende...

Leuke herinneringen en vrienden voor het leven gemaakt op deze school.

2004, Marjon

Leuke vriendinnen gehad.Wilma ...

Leuke vriendinnen gehad.Wilma Schutten uit Aadorp (was gelijk met mij jarig) Zat bij mijn vader op school(dit was niet altijd even leuk) Was gek op Engels (men. van Nus vond ik ook een fijne leraar) Had moeite met enkele andere leraren die ik niet zal noemen. In de tweede klas veel lol gehad met klasgenoten. Zie af en toe nog mensen uit die periode.

2004, Harriet

Ik heb echt een ontzettend leu...

Ik heb echt een ontzettend leuke tijd gehad op deze school, stond wel vaak buiten de klas omdat ik erg graag kletste. Verder heb ik echt enorm veel lol gehad met iedereen in de klas. Blijven zitten in de derde was ook niet zo'n straf omdat ik dan fijn twee keer op kamp kon. In het examenjaar ben ik maar eens serieus aan de slag gegaan anders werd het echt niet wat, en tot ieders verbazing huisde er toch wel een redelijk rustige, oplettende leerling in mij. Was ook het eerste jaar dat ik niet bang was voor wat er over mij werd gezegd in de ouderavond.(haha).

2004, Deleted
?