borren ulo

hofstedeweg 185 in Enschede, ( Toon op kaart )

227 scholieren

Bekijk de volledige pagina van borren ulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

borren ulo foto

Op borren ulo vind je 23 klassenfoto’s en 227 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Bedankt Jan (juist ja: ik moest weer even "spieken", ik heb dat nog steeds nodig ;=) en Erna voor de namenlijst: ik heb mijn best gedaan om het goed op de foto te krijgen, maar ik hoop dat ik er geen zooitje van gemaakt heb: laat maar horen als er iets sc

Bedankt Jan (juist ja: ik moest weer even "spieken", ik heb dat nog steeds nodig ;=) en Erna voor de namenlijst: ik heb mijn best gedaan om het goed op de foto te krijgen, maar ik hoop dat ik er geen zooitje van gemaakt heb: laat maar horen als er iets scheef ging.... Mijn lievelingsleraar was de Heer Boerrigter...hij onderwees frans, en het heeft me altijd gespeten hem sinds mijn verhuizen naar dit frans-sprekende gedeelte van zwitserland nooit even met hem in het frans te hebben kunnen keuvelen. Verder ben ik het volkomen met Yvonne Nolmans eens: Dhr. Zoetekouw was een uitstekend school-hoofd en had énorm veel inzicht, een persoonlijkheid waarvoor ik ook nog steeds bewondering heb.

borren ulo, 1962

De meiden konden niet van m'n haar afblijven.

De meiden konden niet van m'n haar afblijven. Als ik niet beter wist, is het door hun toedoen, dat ik nu een wijkende haarlijn heb! (geintje)

borren ulo, 1974

Ik woonde pal tegenover de school en denderde de deur uit als de bel ging.

Ik woonde pal tegenover de school en denderde de deur uit als de bel ging. Heel vervelend: de leerlingeningang was minstens een halve minuut rennen, terwijl ik via de docenteningang ruim op tijd zou zijn geweest... Vaak te laat dus en conciërge Ter Borg was meedogenloos!

borren ulo, 1961

?