Boorsmaschool

Voorstraat in Katwijk, ( Toon op kaart )

157 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Boorsmaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Boorsmaschool foto

Op Boorsmaschool vind je 62 klassenfoto’s en 157 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kan mij meester Knuijt nog goed herrineren, wij riepen altijd FC Knudde hij kon daar ontzettend boos om worden, maar wij vonden het wel grappig!hi hi hi.

Kan mij meester Knuijt nog goed herrineren, wij riepen altijd FC Knudde hij kon daar ontzettend boos om worden, maar wij vonden het wel grappig!hi hi hi

Boorsmaschool, 1974

De heer Remans, apart figuur.

De heer Remans, apart figuur. Met alle Katwijkse kinderen: de Van der Bents, Onderwaters etc.

Boorsmaschool, 1964

Ik kwam op deze school in de 2e klas nadat ik uit Den helder was verhuisd.

Ik kwam op deze school in de 2e klas nadat ik uit Den helder was verhuisd. Mevr. Vogelzang was onze juf. Ik weet nog dat ik vreselijke heimwee had, mede door het feit dat ik de meeste van mijn klasgenoten niet kon verstaan. Aan meester Remans (6e) heb ik nog een onuitwisbare herinnering: hij heeft me eens op nogal (zeer) hardhandige wijze naar zijn werkkamer "gebracht" omdat ik mijn huiswerk niet had gemaakt. Ook de krantenzolder kan ik mij nog goed herinneren: we hebben daar vele uren doorgebracht met het binden van kranten (ik weet nu nog niet voor wie of waarvoor!)

Boorsmaschool, 1961