boogerd

pastoriedijk in Pernis, ( Toon op kaart )

94 scholieren

Bekijk de volledige pagina van boogerd, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

boogerd foto

Op boogerd vind je 22 klassenfoto’s en 94 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leraren/leraressen: Juffr.

Leraren/leraressen: Juffr. Nanlohy-Talakua, juffr. v/d Star, meester Leskens. Lokalen gegroepeerd om een hele grote hal waar we elke vrijdagmiddag weekafsluiting hadden met alle klassen. Bidden. Ik weet nog dat ik altijd mijn ogen stiekum een heel klein beetje open hield omdat ik anders helemaal begon te draaien. Jongens kregen handarbeid, meisjes nog handwerken. Ik heb nog een hekel aan breien en smocken. Beste vriendinnen: Eerst Patricia Hollaar, die verhuisde naar Numansdorp. Later Aleida van Dijk.

boogerd, 1972

Van deze schooljaren weet ik eigenlijk erg weinig, mijn thuissituatie was niet erg leuk.

Van deze schooljaren weet ik eigenlijk erg weinig, mijn thuissituatie was niet erg leuk. Mijn beste vriendin was Jolanda mijn buurmeisje en ik ging vaak zwemmen met meiden uit de klas voor schooltijd,het plein bij de kerk staat me ook nog wel bij. Ik kan me nog herrineren dat ik van meester van Rij niet met links mocht schrijven......

boogerd, 1974

De grote hal roept inderdaad herinneringen op, er lag donkere vloerbedekking.

De grote hal roept inderdaad herinneringen op, er lag donkere vloerbedekking. Achterin de hal stond een aquarium. Ik heb alleen in de eerste gezeten op deze school, omdat die daarna fuseerde met de Bijtelschool tot de Nieuwe Boogerd (schrijf je dat zo?). Wat me het meest bijgebleven is, is de geur die in de hal hing. Soort van zoetige oude lucht. En de viering van het honderdjarig bestaan! Mocht iemand me willen bereiken: c1ndypindy op *******, je weet wel!

boogerd, 1982

?