bonifacius

dalweg in Soest, ( Toon op kaart )

160 scholieren

Bekijk de volledige pagina van bonifacius, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

bonifacius foto

Op bonifacius vind je 17 klassenfoto’s en 160 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Roken mocht toen nog voor de klas! symmetrie leg je uit aan de hand van de werking van je rits overblijven kon nog gewoon; als het maar even op tijd werd gemeld Biechten deed je samen in de kerk: wist je niets (meer), dan verzon je gewoon wat.

Roken mocht toen nog voor de klas! symmetrie leg je uit aan de hand van de werking van je rits overblijven kon nog gewoon; als het maar even op tijd werd gemeld Biechten deed je samen in de kerk: wist je niets (meer), dan verzon je gewoon wat

bonifacius, 1962

strenge leraar/es 2E en 5E klas.

strenge leraar/es 2E en 5E klas. kinderen zelfs bang naar de wc te gaan... leuke spelletjes buiten. 4e klas - wat deden we ook weer - kastelen bouwen? Algemeen erg goeie basis onderwijs voor de toekomst :). Heb nog steeds mijn originele inktpot pen :).

bonifacius, 1965

Iedereen dacht dat ik werd voorgetrokken, maar m'n vader vond juist dat ik altijd het goede voorbeeld moest geven en lette extra op mij.

Iedereen dacht dat ik werd voorgetrokken, maar m'n vader vond juist dat ik altijd het goede voorbeeld moest geven en lette extra op mij. Kreeg ik thuis ook nog eens straf. Toch mooie jaren gehad.

bonifacius, 1956

?