bongerd

jagerspad 7 in Driebergen-Rijsenburg, ( Toon op kaart )

144 scholieren

Bekijk de volledige pagina van bongerd, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

bongerd foto

Op bongerd vind je 24 klassenfoto’s en 144 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De jaren zijn een beetje grof geschat, maar ik weet dat ik oa.

De jaren zijn een beetje grof geschat, maar ik weet dat ik oa. met Jorge Gerlag, Marianne Vos, Nelly (?), Patricia, Rachida (?), Cornell Quint en een van Joegoslavie afkomstig meisje Natascha (?)

bongerd, 1981

Juffgrouw van Geel en meester van Laar, maar ook die bosheks van Schepers en leraar Schuthof zal ik never nooit - nee, zelfs niet bij een acute aanval van altzheimer - doen vergeten.

Juffgrouw van Geel en meester van Laar, maar ook die bosheks van Schepers en leraar Schuthof zal ik never nooit - nee, zelfs niet bij een acute aanval van altzheimer - doen vergeten. Integendeel. En om mistverstanden te voorkomen, De Bongerd was voorheen Emmachool gelegen aan de Weidestraat en daar gaf Schuthof les. Tijdens de verhuizingen naar het Jagerspad namen ze alle bruikbare zooi mee, behalve hem. www.driebergen.org

bongerd, 1964

Juffrouw Schroot van klas 3 waar je om de beurt op de thee mocht.

Juffrouw Schroot van klas 3 waar je om de beurt op de thee mocht. Ze had zo'n rare oranje stoel, je wist niet hoe je erin moest gaan zitten. Juffrouw Schepers (oud en grijs) gaf handwerken op de ouderwetse manier. Juffrouw van Geel, een hele moderne juf voor die tijd met allerlei kleuren nagellak. Meester Labberton, rekende voor hoeveel roken je eigenlijk ging kosten in je leven (nooit gedaan dus). Meester Stuiver, viel op vrijdag middag in de les in slaap (leeftijd). Ik vond het een leuke school.

bongerd, 1972

?