Bonaventuracollege

Burggravenlaan in Leiden, ( Toon op kaart )

759 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bonaventuracollege, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Bonaventuracollege foto

Op Bonaventuracollege vind je 20 klassenfoto’s en 759 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

docenten: Mevrouw Rietveld was mijn klasselerares in de eerste, van Meeuwen, Mailen kan: Silly_2004a apeding.

docenten: Mevrouw Rietveld was mijn klasselerares in de eerste, van Meeuwen, Mailen kan: Silly_2004a apeding.meel die heet is. de heer Schenk, verder heb ik ook Aardrijkskunde op de Marienpoelstr. gehad in de 4de

Bonaventuracollege, 1982

De leukste muzieklessen van dhr.

De leukste muzieklessen van dhr. van Meeuwen. Dhr. Titshof goud! Geschiedenis vergeet ik nooit van mevr. Rietveld.

Bonaventuracollege, 1982

Waanzinnig leuke tijd gehad op deze school.

Waanzinnig leuke tijd gehad op deze school. Herinneringen aan leraren/leraressen als: de Paddenburgjes, Ebskamp, Bontje, Haitsma-Mulier, Vlaming, Smulders (kom haar nu regelmatig tegen in de kroeg), Elferink (was mijn oom, helaas inmiddels overleden), Otgaar, Rietveld, Dooper en natuurlijk Rien van der Nat. Weet nog goed dat hij naar een klasseavond bij ons thuis op zolder kwam. Mijn moeder deed open en schrok nogal van zijn lange haar en grote baard. Ze had een van de leerlingen verwacht... Prachtige tijden met: Istvan de Koning (met aardrijkskunde een zonnebril op vanwege onze 'twinkelende' bruine ogen, daar kon de lerares (naam vergeten) niet tegen!), Onno van Akkeren (eerste zoen?), Erik Jansen (met z'n lange blonde haar), Lyonne, Winnifred, Irene en de niet uit elkaar te halen een-eiige tweeling Peter & Paul. Ik zat er met mijn tweelingbroer Rob (niet in dezelfde klas!); we kwamen elkaar regelmatig tegen op de gang als we alletwee de klas uit waren gestuurd. Was gelukkig goede vriendjes met de congierge! Heb in de brugklas een 'ongelukje' gehad tijdens de gymles. Heb nog alle kaartjes, brievenen cadeautjes die ik gedurende 1,5 jaar ziekenhuis- en revalidatiebezoek (ja, er ging nog al wat mis!) heb ontvangen bewaard! Bedankt, ook voor de vele bezoekjes.

Bonaventuracollege, 1973

?