Boerhaaveschool, Lagere school

Mauritskade 23 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

321 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Boerhaaveschool, Lagere school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 97
  • Schoolgenoten 321

Op Boerhaaveschool, Lagere school vind je 97 klassenfoto’s en 321 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 327

Klas 1 t/m 3 bij juffrouw Brou...

Klas 1 t/m 3 bij juffrouw Brounts en 4 t/m 6 Meester de Waal. Beste vriendin was en is nog steeds Esther Bulder, nu al zo'n 40 jaar! Verder ging ik veel om met Jolanda Bronkhorst, Sylvia Klebach en Petra (achternaam weet ik ff niet meer).

2002, Saskia

5de en 6de klas bij juffrouw K...

5de en 6de klas bij juffrouw Kooger. Wat leuk om bekende namen tegen te komen op deze site. Ik heb een klassefoto op deze site gezet maar kom er niet uit welke naam bij welk gezicht hoort. Enkele namen die ik nog weet maar niet kan plaatsen zijn: Ronald Jacgues, Dik v.d. Haak, John Theelen, Jan- bert Westering, Wim Scholten, Ronald Wessels, Dirk van Oldenmark, Jan de Boer, Rob Eggink, Bart wimmers, Richard Tromp, Gerrit Karbet, het zijn allemaal jongens die ik niet weet dus daar hield ik me zeker niet echt mee bezig in die tijd. En inderdaad de schoolreisjes waren tof met juf Kooger.

2002, Deleted

mr jamin met zijn grote handen...

mr jamin met zijn grote handen ingrid hensen mijn eerste liefde en schaatsen in het oosterpark en de springkurken van de amstel brouwerij

2002, Deleted
?