Bob Molenaar Fashion school

Willemsparkweg 135 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

25 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bob Molenaar Fashion school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Bob Molenaar Fashion school foto

Op Bob Molenaar Fashion school vind je 0 klassenfoto’s en 25 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Klein klasje, volgens mij waren wij de 1ste lichting (met wat kinderziektes).

Klein klasje, volgens mij waren wij de 1ste lichting (met wat kinderziektes). Annelies Steen, Nel en verder ben ik wel wat namen kwijt moet ik zeggen. Gezichten zie ik nog wel voor me. Waar is iedereen gebleven? Van Annelies weet ik het, maar de rest?

Bob Molenaar Fashion school, 1985

Ik gaf les op deze school.

Ik gaf les op deze school. Ik heb het altijd erg gezellig gehad met heel veel leuke leerlingen. Ik heb er ook hele leuke herinneringen aan. Vooral aan de reizen naar Parijs en de modeshows.

Bob Molenaar Fashion school, 1985

Hele leuke tijd gehad.

Hele leuke tijd gehad. Wel intensief,maar het wel gehaald. Jammer dat het geen erkend diploma is. Ik zat in de klas bij Bart Maas(Heesch),Esther. Heb nu toch nog profijt van mijn opleiding bij het lesgeven op de basisschool. Kinderen vinden het geweldig om mode te tekenen/ontwerpen.

Bob Molenaar Fashion school, 1989

?