Boazschool

Valkenburgstraat 10 in Meliskerke, ( Toon op kaart )

44 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Boazschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Boazschool foto

Op Boazschool vind je 6 klassenfoto’s en 44 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het best herinner ik mij de middagen, want dan hadden Laura en ik een 'uitje': wij mochten namelijk altijd de thee rondbrengen!.

Het best herinner ik mij de middagen, want dan hadden Laura en ik een 'uitje': wij mochten namelijk altijd de thee rondbrengen!

Boazschool, 1975

Het enige wat me van deze school is bij gebleven dat ik ten onrechte werd veroordeeld tot het schrijven van honderd strafregel.

Het enige wat me van deze school is bij gebleven dat ik ten onrechte werd veroordeeld tot het schrijven van honderd strafregel. Dit was te danken aan de geweldige geloofwaardigheid(?) van de andere leerlingen naar meester Golverdinge(de nu ds) ten opzicht van 'die nieuw'(ik was natuurlijk import).

Boazschool, 1975

Meester de Haan (die later naar zuid-afrika zou vertrekken) liet onze klas een jaar lang geloven dat hij ons klaslokaal onder water zou zetten, zodat we lekker onderwater les konden krijgen.

Meester de Haan (die later naar zuid-afrika zou vertrekken) liet onze klas een jaar lang geloven dat hij ons klaslokaal onder water zou zetten, zodat we lekker onderwater les konden krijgen. Hij was trouwens niet de enige fantastische verhalen verteller op die school.

Boazschool, 1985

?