Bleijerheide

Bleijerheiderstraat 125 in Kerkrade, ( Toon op kaart )

89 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bleijerheide, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Bleijerheide foto

Op Bleijerheide vind je 13 klassenfoto’s en 89 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hier ben ik eventjes in 1977 bij juffrouw Römgens geweest.

Hier ben ik eventjes in 1977 bij juffrouw Römgens geweest. Ging toen naar de Doorkijk, om in 1980 weer terug te komen. Ik ben toen t/m de zesde klas gebleven.

Bleijerheide, 1980

Mijn schoolvriendje en eerste kinderliefde natuurlijk!: Paultje Mroczeck(ofzoiets) Dan gingen er altijd briefjes door de klas, vanne "wil je met mij? Ja?nee" en als het ja was dan hadden we weer en gingen we weer hand in hand overlopertje doen! hihi Maar

Mijn schoolvriendje en eerste kinderliefde natuurlijk!: Paultje Mroczeck(ofzoiets) Dan gingen er altijd briefjes door de klas, vanne "wil je met mij? Ja?nee" en als het ja was dan hadden we weer en gingen we weer hand in hand overlopertje doen! hihi Maar als ik ruzie maakte met zijn vriendjes hadden we weer uit, echt een kinderliefde, zijn vader noemde me altijd "muusje". Leraren die ik me nog kan herinneren zijn Meester Lousberg (leuke man), Meester Thomas (hele leuke man ), Meester Peerenboom (zeer gevaarlijk) Mevrouw Hensjeck (ik weet dat ze gestorven is, plotseling, een hartstilstand geloof ik, het was een lief vrouwtje, ze liep wat moeilijk en dan moest ik vaak 's morgens een glaasje water voor haar halen.)

Bleijerheide, 1983

Ben niet lang op deze school geweest.

Ben niet lang op deze school geweest. Na de tweede klas ben ik verhuisd naar de gracht.Namen die ik me nog herinner zijn Irma Tubee, Marlies Verbunt,Karin Meyer,Aggie Koolen,Ruthi Datenet, Sibylle Hoebe, en Phillip.De leukste herinnering was het communiefeest daarna was het afgelopen en ben verhuisd.

Bleijerheide, 1970

?