Blaloborgh

Blaloweg in Zwolle, ( Toon op kaart )

364 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Blaloborgh, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Blaloborgh foto

Op Blaloborgh vind je 16 klassenfoto’s en 364 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De gymlessen van verhey (elke keer weer hetzelfde spel) en niet te vergeten van Raymond Schuurman, slagbal in de pauze op het schoolplein.

De gymlessen van verhey (elke keer weer hetzelfde spel) en niet te vergeten van Raymond Schuurman, slagbal in de pauze op het schoolplein. wat minder leuk waren de kooklessen van............. tja hoe heette die vrouw ook alweer??????

Blaloborgh, 1992

Ik zat op de Prins Johan Friso LEAO die in 1994 of 1995 overging in de Blaloborgh.

Ik zat op de Prins Johan Friso LEAO die in 1994 of 1995 overging in de Blaloborgh. 'k heb in meerdere klassen gezeten, want ik had 't zo naar m'n zin (NOT). 1e, 2e, 2e, 3e, 3e, 4e.

Blaloborgh, 1990

ik heb op de blalo gezeten toen ik 15 was tot mijn 17de in de derde en de vierde ik heb mijn diploma gehaald en zit nu op de landstede en doe helpende welzijn.

ik heb op de blalo gezeten toen ik 15 was tot mijn 17de in de derde en de vierde ik heb mijn diploma gehaald en zit nu op de landstede en doe helpende welzijn. het leukste op de schoo,vond ik dat we naar engeland zijn geweest met alle vierde klassen. en mijn aardigste leerares vond ik mevrouw prakken het laatste jaar hebben we haar weinig gehad omdat ze zwanger was vond ik wel jammer. met de kerstmarkt ga ik er heen met een aantal uit die klas lijkt me wel leuk. gr samantha

Blaloborgh, 2000

?