Bisschoppelijke Kweekschool

Paramaribostraat in Den Haag, ( Toon op kaart )

74 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bisschoppelijke Kweekschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 5
  • Schoolgenoten 74

Op Bisschoppelijke Kweekschool vind je 5 klassenfoto’s en 74 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 58

Broeder Sigurd (nederlands)...

Broeder Sigurd (nederlands)

2002, Deleted

Ik kan me heel goed herinneren...

Ik kan me heel goed herinneren de volgende leraren: Br. Willibrordo, Br. Salvius, Br. Herman Josef, Cees Barends. Goede school in een oud gebouw. Ik kwam in de tweede klas vanuit Maastricht op deze Kweek. Van de leraar aardrijkskunde - deze kwam elke dinsdag vanuit Amsterdam - moest ik alle werkstukken en verslagen en dergelijke van de eerste en tweede klas inhalen. Dit was duidelijk een onmogelijke taak en heeft broeder Salvius daarvoor een oplossing bedacht. De gymleraar was Nuyens.

2003, Deleted

Voetballen met als scheidsrech...

Voetballen met als scheidsrechter Br. Hildebrand.Tekenen en handenarbeid van dhr. Kleijs. (Ken jij de functionele vorm niet van een deurknop?.....Zeker op defiets vannochtend nog in elkaar gezet. Hé jammer, dat zit nog los.....) Pauze op de brug bij de Denneweg.... De heer Sjoerd de Jong (bromfietsje met helm) voor Peda en maar dictaten schrijven.....

2003, Ino
?