birkhoven

soesterweg 535 in Amersfoort, ( Toon op kaart )

28 scholieren

Bekijk de volledige pagina van birkhoven, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 6
  • Schoolgenoten 28

Op birkhoven vind je 6 klassenfoto’s en 28 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 24

Zeer spannende tijd gehad,in d...

Zeer spannende tijd gehad,in de zusterflat gewoond,veel geleerd,diploma zv gehaald in 1983. Daarna naar Assen verhuist en gaan werken in pg-verpleeghuis Nieuw Graswijk. In 1985 weer terug in Eelde en gaan werken op de Ziekenboeg van het Else vd Laanhuis. In 1986 getrouwd met Herman v Dalen uit Glimmen.In 1987 is onze zoon geboren en ben toen gestopt met werken.Onze dochter kwam in 1989.Daarna weer gaan werken in verpleeghuis Neerwolde in Groningen. Sinds 1996 ben ik werkzaam in de Duinstee,een pg.verpleeghuis, in Eelde.

2003, Deleted

In dit toen nieuwe en net geop...

In dit toen nieuwe en net geopende verpleeghuis heb in m'n ZV diploma gehaald . Ik heb de verhuizing meegemaakt van Pasadena naar Birkhoven.

2004, geurt

Leuke tijd, zusterflat. Later ...

Leuke tijd, zusterflat. Later geprobeerd A-opl., was dus niks voor mij. Negen jaar in verzorgings centr. gewerkt, waarvan vier jaar als teamleidster, moeder van twee mooie kinderen!

2004, Deleted
?