Bio Mytylschool

Wekeromseweg 6 in Arnhem, ( Toon op kaart )

73 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bio Mytylschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 12
  • Schoolgenoten 73

Op Bio Mytylschool vind je 12 klassenfoto’s en 73 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 72

De sport jaren was wel leuk, v...

De sport jaren was wel leuk, veel gevoetbald maar helaas was ook een moeilijke tijd op Bio, dat komt mede door onbegrip, onbekendheid en de zeldzame handicap die ik heb, vooral dat ik geestelijke trager ben en dat is geen lichamelijk en geen verstandelijk handicap en dat is dan ook erg moeilijk voor iedereen en loopt contacten dan ook moeilijk en geeft geen prettig gevoel, vooral dat ik wel begeleiding nodig heb omdat alles te snel langs me heen gaat. Maar ze hadden wel in moeten grijpen wat helaas niet is gebeurd want ik was heel vaak alleen en contacten ging ook niet zo goed. Nu hoop ik dat sommige vaan die tijd op mijn oproep contaat met me op neemt om bij te praten want dat vind ik leuk. Als jullie vragen willen stellen dan kan dat en ik hoop dan dat ik gelijk antwoord kan geven. Ik zal het ook erg leuk vinden om een reactie te krijgen. Ik ben erg veranderd in positieve opzicht. MIJN ADRES: Gasthuislaan 40 C3 6883 JE Velp ( GLD )

2002, Fred

ik heb bij marnix in de klas g...

ik heb bij marnix in de klas gezeten hij was mijn leraar en die van mij zusje ik zou best weer een aantal klas genoten willen zien.

2003, Deleted

De jaren in de klas van Marnix...

De jaren in de klas van Marnix de Leeuw waren echt toppie! Er was voor mij in die tijd iemand die ik wel helemaal toppie vond ja !

2003, Deleted
?