Binnen Gasthuis

Kloveniersburgwal in Amsterdam, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Binnen Gasthuis, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Binnen Gasthuis foto

Op Binnen Gasthuis vind je 1 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Opleiding veerpleegster A,samen met mijn nichtje Hetty, het was de laatste groep van de oude opleiding, zonder kraamaantekening, nog wel met een mooie speld.

Opleiding veerpleegster A,samen met mijn nichtje Hetty, het was de laatste groep van de oude opleiding, zonder kraamaantekening, nog wel met een mooie speld. Ik herrinner mij, zr. Hovius, zr. Spies afd. 1-10, zr. Verloop, zr. Westerhof, zr. Schoenmaker, het nachthoofd Zr. Jonge gaf les, ook dr. Keeman en dr. Karthaus, waar ik later nog mee gewerkt heb in het Lucas ziekenhuis. Ook het bezetten van de magnolia boom voor de afd. fysiotherapie, die moest wijken voor nieuwbouw staat me nog duidelijk bij. Het salaris wat nog in een loonzakje zat, het wonen in de zusterflat, waar je vader niet eens op bezoek mocht komen, zelfs niet als je op de ziekenkamer lag. Toch heb ik het er erg leuk gevonden.

Binnen Gasthuis, 1965

Ik zat op de vooropleiding samen met Mariska Rempt.

Ik zat op de vooropleiding samen met Mariska Rempt.De echte opleiding heb ik maar een jaar gevolgd.Ik woonde op de derde verdieping van het zusterhuis.Heb in die tijd gewerkt op FG en Dermatologie mannen, vrouwen en kinderen

Binnen Gasthuis, 1952

?