Bilderdijkschool -hervormde lagere school

Potgieterstraat 34 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

291 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bilderdijkschool -hervormde lagere school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Bilderdijkschool -hervormde lagere school foto

Op Bilderdijkschool -hervormde lagere school vind je 58 klassenfoto’s en 291 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

hoofdmeester Reier de Ruiter.

hoofdmeester Reier de Ruiter. Leerlingen: bijvoorbeeld Saskia Kok, Ellen Benningshof, Sjonnie Soepnel, Gertje, Wimpie, Sjaak en Jeroen, Henk Laske en carolien natuurlijk

Bilderdijkschool -hervormde..., 1963

Behalve dat ik 3 jaar leerling op deze school ben geweest, is mijn vader vele jaren daar onderwijzer geweest.

Behalve dat ik 3 jaar leerling op deze school ben geweest, is mijn vader vele jaren daar onderwijzer geweest. Ik ben te bereiken via mijn homepage te vinden via een zoekmachine.

Bilderdijkschool -hervormde..., 1936

Meester de Ruyter De tweeling zusjes thelma en ?? hun vader en moeder waren blind.

Meester de Ruyter De tweeling zusjes thelma en ?? hun vader en moeder waren blind. Sonja Roozen Marion ik weet geen een jongens naam meer. Onze handwerk juffrouw die Douwe Egberts punten spaarde . en ons in ruil daarvoor snoep gaf! De Jufs en Meesterd die tussen de middag bij Dirk van Den Broecks Restaurants op het plein te lunchen < suikerzakjes spaarde ze ook.schoolzwemmen , en schooltandarts, trauma's aan overgehouden van die schooltandarts. Effin, al met al wel een mooie tyd op school gehad,Meester de Ruyter was een aangenaam mens,voorzover ik me dat kan herrinneren. andere Meesters of juffen , ik zou geen naam meer weten. Ja Juffr Mulder toen al oud en grijs haar in de knot. Mijn zuster en broer zaten bij haar in de klas. Ik heb geen klasse fotos dus wie helpt mij daaraan Periode 1961/67 Fam Veerman Jan / Lena / Anna / Theo / Henneke/ Tweede achternaam Dubois. Woonde in de Da costastraat 21

Bilderdijkschool -hervormde..., 1961

?