Bilderdijk - ULO

Vechtstraat 84 in Groningen, ( Toon op kaart )

313 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Bilderdijk - ULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 38
  • Schoolgenoten 313

Op Bilderdijk - ULO vind je 38 klassenfoto’s en 313 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 248

Behalve meneer Broekema en Van...

Behalve meneer Broekema en Van de Ploeg waren er geen leuke leraren. Eigenlijk vond ik het een heel vervelende school. Wie nog meer?

2002, Deleted

Gerard, niet echt handig: Toen...

Gerard, niet echt handig: Toen je horloge stuk was en je daarom van huis een wekker in je schooltas had meegenomen, ging die opeens luid rinkelend af. Onder de les Nederlands, bij de kindervriend meneer Van der Laan! 'De snuggersten hebben hun boeken en schriften al voor zich genomen.' en 'Jij, kijk niet zo schaapachtig met je glazige aardappelogen.'(ai). Bij Danhof was het ook al zo gezellig. Ongelooflijk: de klas waarin ik zat is een keer bijna in z'n geheel blijven zitten! Meneer De Munck (versnelling in het handvat van z'n fietsstuur) gaf behalve Frans ook muziekles. De Moldau klonk heel bijzonder vanuit een twee meter hoge linoleum cilinder waarin een luidsprekertje was gemonteerd. O ja, mijn eerste goochel-act op een klasseavond. Verder ook erg gelachen met Aart en Liewe. Op de valreep was daar opeens Henk ter Horst, een kunstenaar als tekenleraar!

2002, Rein

Gezellige tijd. veel lol gehad...

Gezellige tijd. veel lol gehad.

2002, Kees
?