Bijzondere Dr Albert Schweitzer

Monseigneur Feronlaan 1 E in Hoensbroek, ( Toon op kaart )

109 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bijzondere Dr Albert Schweitzer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Bijzondere Dr Albert Schweitzer foto

Op Bijzondere Dr Albert Schweitzer vind je 20 klassenfoto’s en 109 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meneer Witte en meneer Wand (die hele lange man van de 5e klas geloof ik) kan ik me nog wel herinneren.

Meneer Witte en meneer Wand (die hele lange man van de 5e klas geloof ik) kan ik me nog wel herinneren. Die had eens een hele reeks sleutelhangers van mij afgenomen omdat ik tijdens de les niet oplette, zoals gewoonlijk haha. Ik was tijdens de lessen ook altijd bezig met een paardenplakboek. En meneer Kattenberg kan ik me nog herinneren, en van de kleuterschool juf Greta. Die had toendertijd een baby gekregen en we mochten toen in kleine groepjes naar haar thuis komen kijken naar de baby. En ik weet dat de kerstvieringen altijd heel gezellig waren en het kleien in de grote aula. En dan elke vrijdagmiddag vrije keuze (dan mocht je zelf kiezen naar welke klas je ging, in iedere klas was nl iets anders te doen; tekenen, kleien of knutselen). Er hingen dan 'stoplichten' aan de deuren om te zien of er nog plaats was of dat de klas vol genoeg was. Wat ik me nog kan herinneren is dat ik in die tijd veel omging met Miriam Cobben en Sandy van der Kaap.

Bijzondere Dr Albert Schwei..., 1977

Ik denk wel meester Pastoor.

Ik denk wel meester Pastoor. die tekende met sinterklaas/kerst etc. met krijt op het bord. meester Kattenberg ( was een tweeling ) zijn broer was met de school zeskamp D.J. meester Takken van de tweede klas. meester Maas ( als er ruzie p het plein was haalde deze man ze wel uit elkaar) van de vijfde klas. meester Zwiers van de tweede klas ( reed met een rally VW. Juffrouw Jennekes de handwerk juffrouw. En last but not least. de hoofdmeester Meester Witte, En niet vergeten de concierge, die ook sinterklaas speelde...ben de naam helaas vergeten.

Bijzondere Dr Albert Schwei..., 1969

Vooral meest Kattenberg staat me heel goed bij en ook Meneer Witte.

Vooral meest Kattenberg staat me heel goed bij en ook Meneer Witte. Veel kan ik me helaas niet meer herinneren.

Bijzondere Dr Albert Schwei..., 1975

?