Bijzonder Neutrale Bewaarschool

Dr Prinsstraat Haaksbergen in Haaksbergen, ( Toon op kaart )

14 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bijzonder Neutrale Bewaarschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Bijzonder Neutrale Bewaarschool foto

Op Bijzonder Neutrale Bewaarschool vind je 2 klassenfoto’s en 14 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een ontzettend indrukwekkende periode was dit.

Een ontzettend indrukwekkende periode was dit. Juf Hol was onze lerares, nog steeds heb ik haar werk/tekenboekje. Ik denk dat ik door haar later zelf de opleiding voor kleuterleidster heb gedaan. Hier heb ik ook m'n vriendin leren kennen. Nog steeds m'n beste vriendin.

Bijzonder Neutrale Bewaarsc..., 1960

Juffrouw Hol: ik prik in dit blaadje als herinnering een gaatje.

Juffrouw Hol: ik prik in dit blaadje als herinnering een gaatje.

Bijzonder Neutrale Bewaarsc..., 1960

Vanuit Amstelveen komend nieuw in het dorp, kwamen wij boven modezaak Klaver wonen.

Vanuit Amstelveen komend nieuw in het dorp, kwamen wij boven modezaak Klaver wonen. Voor een 4jarige was het best wennen op de kleuterschool. Ik liep in het begin vaak weg terug naar huis. Maar allengs voelde ik me er meer thuis. Ik herinner mij hete werken de plasticine, het vlechten van matjes, doosjes en lijstjes van gekleurde stroken papier. Ik vond de juf Bosch heel lief, kreeg mooie plaatjes van haar die ik nog steeds heb. Ik herinner mij ook nog een keer dat een van de juffen erg bezorgd was: Roland den Dekker had een scherpe lepel tegen mij achterhoofd gegooid. Het bleek te bloeden, maar daar had ik niets van gemerkt. Het had op de anderen wel indruk gemaakt want Jopie Leppink vertelde thuis zo'n dramatisch verhaal dat zijn moeder bezorgd bij mijn moeder informeerde in welk ziekenhuis ik was opgenomen. Na de zomervakantie van 1960 moesten wij verhuizen naar Dordrecht: ik vond het toen heel vreselijk weer uit Haaksbergen en van het schooltje weg te gaan....

Bijzonder Neutrale Bewaarsc..., 1959

?