Bijlmermeerschool

Kortvoort 1 in Amsterdam-Zuidoost, ( Toon op kaart )

134 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bijlmermeerschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Bijlmermeerschool foto

Op Bijlmermeerschool vind je 23 klassenfoto’s en 134 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

meester ruud groenteman, de telefoon opnemen in het kamertje van menno, de oude kranten onder de trap, katholieken stinkfabrieken roepen in de pauze en stenen naar ze gooien (ik niet natuurlijk).

meester ruud groenteman, de telefoon opnemen in het kamertje van menno, de oude kranten onder de trap, katholieken stinkfabrieken roepen in de pauze en stenen naar ze gooien (ik niet natuurlijk)

Bijlmermeerschool, 1969

Toen ik in de derde zat verhuisden we naar Rotterdam (stinkstad).

Toen ik in de derde zat verhuisden we naar Rotterdam (stinkstad). We hebben een keer die grote kerstboom gewonnen, onder de trap toen die verloot werd.

Bijlmermeerschool, 1969

ik deed ook niet mee aan het schelden naar de Eukemenuh!Haha!Wat erg!Ik heb wat koffie gezet voor Theo,Kees en Menno! Waar zijn jullie gebleven,Steppie,Anouk,Tanya,Linda,Belinda,Ricky,Dwight,Junior en de rest?Wat een leuke tijd was het met jullie!.

ik deed ook niet mee aan het schelden naar de Eukemenuh!Haha!Wat erg!Ik heb wat koffie gezet voor Theo,Kees en Menno! Waar zijn jullie gebleven,Steppie,Anouk,Tanya,Linda,Belinda,Ricky,Dwight,Junior en de rest?Wat een leuke tijd was het met jullie!

Bijlmermeerschool, 1973

?