Bijbelinstituut België Evangelische Theologische Faculteit

Sint-Jansbergsesteenweg 97 in Heverlee, ( Toon op kaart )

8 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bijbelinstituut België Evangelische Theologische Faculteit, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Bijbelinstituut België Evangelische Theologische Faculteit foto

Op Bijbelinstituut België Evangelische Theologische Faculteit vind je 0 klassenfoto’s en 8 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

bijna twee jaar op deze bijbelschool gezeten.

bijna twee jaar op deze bijbelschool gezeten. veel geleerd en veel ervaren. veel gereist en veel indrukken opgedaan. Goede investering. Byzonder was dat hier de basis is gelegd voor de schriftuurlijke visie: Dat God de redder is van alle mensen, Dat hij alles en in allen zal worden. Iedere zondaar zal vrijmoedig beleiden dat Christus Jesus de Heer is tot eer van God. Er is geen hel en er zal ook geen hel zijn. Dit is geen wishfull thinking maar het resultaat van het complete offer van de Here Jezus .

Bijbelinstituut België Evan..., 1975

Prachtige tijd gehad, veel vrienden en m'n vrouw gevonden.

Prachtige tijd gehad, veel vrienden en m'n vrouw gevonden.

Bijbelinstituut België Evan..., 1980

Ik heb hier mijn aggregaat Godsdienstonderwijs gehaald.

Ik heb hier mijn aggregaat Godsdienstonderwijs gehaald. Directeur was toen Patrick Nullens. Favoriete docenten: Guido De Kegel; Hendrik Koorevaar

Bijbelinstituut België Evan..., 1995

?