Bibliotheek Documentatie Academie

in Deventer, ( Toon op kaart )

184 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bibliotheek Documentatie Academie, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Bibliotheek Documentatie Academie foto

Op Bibliotheek Documentatie Academie vind je 18 klassenfoto’s en 184 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke school, heb me er uitstekend vermaakt en heb het nodige opgestoken (in die volgorde) maar ben in een andere richting gaan werken (informatica).

Leuke school, heb me er uitstekend vermaakt en heb het nodige opgestoken (in die volgorde) maar ben in een andere richting gaan werken (informatica). Leuke leraren: Jan Verhoeven, Baan Oterdoom en eigenlijk nog wel een paar ...

Bibliotheek Documentatie Ac..., 1979

Het oude gebouw aan de Lange Zandstraat was schitterend.

Het oude gebouw aan de Lange Zandstraat was schitterend. Urenlang schaken met Heleen, Chris, Rudy. Een fantastische periode met Edoch, de presentaties konden niet gek genoeg, en waren vaak actueel. Af en toe werd er ook nog gestudeerd. Goede herinneringen aan de treinreizen met o.a. Elles en Corine.

Bibliotheek Documentatie Ac..., 1985

De Lange Zandstraat was fantastisch, het nieuwe gebouw minder.

De Lange Zandstraat was fantastisch, het nieuwe gebouw minder... 't Was een leuke tijd! Ben benieuwd of ik zo bekenden terugvind...

Bibliotheek Documentatie Ac..., 1986