Biblebonseberg (kleuterschool)

Amstelveen in Amstelveen, ( Toon op kaart )

11 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Biblebonseberg (kleuterschool), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 3
  • Schoolgenoten 11

Op Biblebonseberg (kleuterschool) vind je 3 klassenfoto’s en 11 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 8

De vliegtuigen kwamen soms zo ...

De vliegtuigen kwamen soms zo laag over (vlakbij Schiphol) dat het leek dat je ze aan kon raken als je op het dak van de school zou gaan staan. Wat natuurlijk onzin was, want de school was laagbouw, met enkele hoge flats ernaast! Aan het eind van de school een tegeltje meegekregen, met daarop de tekening die je zélf eerder gemaakt had. Althans, was de bedoeling. Bij mij hadden ze het verkeerde tegeltje; en deze was natuurlijk helemaal niet mooi! Als je jarig was. mocht je een cadeautje uitzoeken: bijv. een 'lekker' ruikend gummetje. En een fantastische speelplaats naast de buurschool. Dat was de school naast de ****rg, waar ik ook nog gezeten heb, maar de naam niet meer van weet. Op die speelplaats was vanlles: een glijbaan, wachttoren, hutten, aparte hoeken, een cross-pad en heel veel bomen. Erg spannend!

2003, Deleted

Ben een keer tegen een jongen ...

Ben een keer tegen een jongen opgelopen en had toen een hersenschudding (hihi). Hoi Bianca Ken je me nog?? Hoe is het met je?? ben heel erg benieuwd wat je allemaal hebt gedaan. Laat evt. wat van je horen. Mijn vriendinnetje was Marlies.. (ben haar achternaam vergeten) ze woonde later in soest. Wie weet waar ze nu is...

2003, Deleted

op een gegeven moment was er e...

op een gegeven moment was er een buikspreker - vond ik doodeng, dacht ik ;-)

2003, Bart
?