bernardus school

Kerklaan 16 in Blaricum, ( Toon op kaart )

282 scholieren

Bekijk de volledige pagina van bernardus school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

bernardus school foto

Op bernardus school vind je 39 klassenfoto’s en 282 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

leraar Mr.

leraar Mr. kok in de zesde klas honk bal op het plein en als misdienaartje mochten we vaak voor een bruiloft of begravenis naar de kerk.touw klimmen in de gymzaal , zwemmen in het open bad bij de hut van mie goeie herrinneringen aan wim veen huib post adelbert aninck jaap vos wim vos bert jan calis tonny raven hans lampen greetje pappot leni nagel nico rozendaal henk krijnen etc. etc een fantastische tijd

bernardus school, 1957

In de oorlog was de school in beslag genomen door de Duitsers die daar hun kwartier maakten, wij kregen zodoende onze lessen op andere lokatie's zoals op de deel van een boerderij en bij Cafe Ruimzicht op de Huizerweg.

In de oorlog was de school in beslag genomen door de Duitsers die daar hun kwartier maakten, wij kregen zodoende onze lessen op andere lokatie's zoals op de deel van een boerderij en bij Cafe Ruimzicht op de Huizerweg. Elke morgen naar de kerk (aantal bezoeken stond ook genoteerd op je rapport) en tegen achten aanvang van de mis, stond de hoofd van de school de heer van Rooy met zijn fluitje voor de kerk te blazen, om ons aan te sporen om harder te lopen, zodat we vooral niet te laat in de kerk kwamen. Natuurlijk was het elke maand gezamelijk biechten oa bij kapelaan de Lange of pastoor Jongerius om onze onvergeeflijke zonden te beleiden. Leraren en Leraressen: Zr Coleta, hr de Jong, hr Bijleveld, hr Rokebrandt en hr Fennis.

bernardus school, 1943

Wie herinnert zich niet: de kleuterschool met Zr.

Wie herinnert zich niet: de kleuterschool met Zr. Hermana en Zr. Waltera; klas 1 juf Krommenhoek; klas 2/3 Zr. Auxilia en meester Fennis 'de jonge' (vuurtoren); meester Kok klas 4 (de eerste Franse lessen); meester Fennis 'de oude' klas 5 en meester van Rooij klas 6 ? Mevrouw Mattes voor gym ? Heeft er iemand nog een klassefoto uit die tijd ?

bernardus school, 1958

?