Bernard Lievegoed School

Leuvenlaan 35 in Maastricht, ( Toon op kaart )

45 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bernard Lievegoed School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Bernard Lievegoed School foto

Op Bernard Lievegoed School vind je 2 klassenfoto’s en 45 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik weet niet of de periode helemaal klopt.

Ik weet niet of de periode helemaal klopt. Ik heb erg leuke herinneringen aan deze schooltijd. Wie weet hoe het met Zoë Ruwette, Barbara, Olivier, Mireille, Kim, Karen, Eelco, Chris, Jobke en vele van mijn andere oud klasgenoten gaat?

Bernard Lievegoed School, 1980

Het is al zo lang geleden.

Het is al zo lang geleden. Als dit de juiste school is dan wist ik niet eens dat deze school zo heette. Ik ben pas in het 3e jaar naar de vrije school in Maastricht gegaan. Wat ik me er toen nog van kon herinneren is een oud gebouw. Op de begane grond lag het handenarbeid lokaal. En het lag schuin tegenover een kerkje. Later zijn we verhuisd naar een grotere school tegenover het MECC. Ik zat in de klas met Don, Pieter, Bas, Jeroen (woonde in huis bij de vrije school tegenover MECC), Kalki, Ina. Een jaartje hoger zaten Barbara (M'n buurmeisje uit Ulestraten), Chris.

Bernard Lievegoed School, 1985

Kleine klas in de laatste jaren.

Kleine klas in de laatste jaren. Blokfluitles. Koor. Eurythmie. Geen favorieten! En natuurlijk Frans, Duits, Engels. Veel aan gehad op de middelbare school. Verhuizing naar Randwijck.

Bernard Lievegoed School, 1983

?