Bernadette Mariaschool

Aan 't Verlaat 30 in Delft, ( Toon op kaart )

220 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bernadette Mariaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Bernadette Mariaschool foto

Op Bernadette Mariaschool vind je 45 klassenfoto’s en 220 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik heb een leuke tijd gehad, en ik zie nog wel eens ouders van klasgenootjes, maar nooit hen zelf.

ik heb een leuke tijd gehad, en ik zie nog wel eens ouders van klasgenootjes, maar nooit hen zelf. op deze manier hoop ik er weer wat op te sporen.ik heb ook weer een schoolfoto gezien, maar daar stond ik niet op jammergenoeg, de foto van erik..

Bernadette Mariaschool, 1970

Het begon allemaal op de kleuterschool in het houten gebouwtje aan de Boeroestraat met Jufrouw Paling volgens mijn geheugen had deze een scooter.

Het begon allemaal op de kleuterschool in het houten gebouwtje aan de Boeroestraat met Jufrouw Paling volgens mijn geheugen had deze een scooter. 62/63 de eerste klas bij juf Romijn de eerste comunie in de kerk in de Ternaterstraat 63-64 de kleine groep 2a Juf Blom: 64-65 Klas 3 Juf Sanders: De juf trouwde in dat jaar en ook het verongelukken van m'n vriendje Robbie Hageman 65-66 klas 4 meester Groenewegen:speelde trompet en werd in dat jaar vader zijn nog op kraamvisite geweest. toen blijven zitten en naar de kleine groep 66-67 klas 4b juf Mansfens: 67/68 klas 5a Meester Brinkhof 68-69 klas 6 hele tijd niet op school geweest wegens een mergbeen ontsteking aan m'n voet heb dit achteraf heel jammer gevonden meester Lamers was getrouwd met juffrouw Meerhof en natuurlijk bovenmeester Olsthoorn. Klasgenoten: heriner me er nog heel veel Gerard van Woggelum. Arno van Vondelen, Wim van Zinnen. Aad Delrock, Ino en Peter van de Helm, John Bol, Jos Schoenmakers, Marja van Alten, Rietje Dame, Ria loenhout, Henri Stalinga, Cockie Schenkels m'n eerste Liefde Ida Zwanink en er waren grote families in die tijd waar zo ongeveer in elke klas kinderen van zaten o.a. Loos, van de Werf, van de Meer, van de Berg, van de Helm. Ik zelf woonde die tijd in de Bankastraat als jongste van de 7 mijn broers Jan en Wim hebben beide ook op de Mariaschool gezeten. Heel veel herineringen aan deze fijne tijd (jammer genoeg alle klasse foto's kwijtgeraakt) Herken een aantal leerlingen op de klassenfoto van Peter van Oeffelen dus moet haast wel in de 3e klas met hun gezeten hebben. Leuk steeds meer klasgenoten komen op de site te staan Mariet Elgershuijzen natuurlijk 4e klas woonde aan de overkant van de school in de bronkorsstr. Bij Jos Schoenmakers. en .... Jansen. Rene de Blij herinner me nog dat hij wel vaak te laat kwam en dan zongen wij in koor de weker was stuk en de brug stond open. Japioatwork ed hetenpost neem contact op

Bernadette Mariaschool, 1962

veel voetballen ,meesterlammers ,juffrouw sanders meester brinkhof meester groenedaal,juffrouw romijn.

veel voetballen ,meesterlammers ,juffrouw sanders meester brinkhof meester groenedaal,juffrouw romijn.

Bernadette Mariaschool, 1960

?