Berlingh College

Van Riemsdijklaan 105 in Beverwijk, ( Toon op kaart )

1406 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Berlingh College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Berlingh College foto

Op Berlingh College vind je 112 klassenfoto’s en 1406 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Dat is een enorme chaotische berg, sinds de reunie komt er steeds meer boven.

Dat is een enorme chaotische berg, sinds de reunie komt er steeds meer boven....Had het voor die tijd blijkbaar behoorlijk verdrongen. Het varieert van een brugklas met Nan de Boer, die een Mexicaanse bruine-bonen-schotel had gegeten, via heel veel feestjes in het speeltuingebouw aan het Moensplein, een uit-de hand gelopen scheikundeproef met Attie en Kees (Rol)(Heb nog een dierbaar klein lidtekentje op mijn linkerhand), in het praktikum aan de v. riemsdijklaan, verjaardagsbezoeken aan de congierge (meneer vd Zwan), bij wie we altijd illegaal mochten kopieren, en helpen met het uitdelen van boekenpakketten, waarna we dat vierden met cola-vieux, tot gezellige middagen en avonden met Hans Blankert, Martin Wolterbeek, Koos van der Zouwe (op wie ik een aantal jaren stapelgek ben geweest), Theo van Rookhuizen, en vooral de familie Kreunen. Vooral Wilma is jaren mijn hartsvriendin geweest, we zijn nog een jaar samen naar Haarlem gereisd, omdat we na de HBS in hetzelfde schoolgebouw zaten, maar later is het contact verloren gegaan. Een paar jaar geleden heb ik gehoord dat ze is verongelukt. Waarschijnlijk heb ik daardoor ook een beetje alle herinneringen aan mijn middelbare schooltijd weggeduwd. Door deze site komt het allemaal weer een beetje boven. Het zal de leeftijd wel zijn, we worden een beetje oud...Er moeten hier ergens nog een berg foto's en herinneringen liggen. Ik beloof dat ik ze zal opzoeken en hier opslaan, dan kan ik misschien de moed vinden om het allemaal op te ruimen.

Berlingh College, 1966

Eerst havo gedaan, daarna VWO.

Eerst havo gedaan, daarna VWO. Twee keer kamperen in Meerssen. Met Frank Koning naar Londen, zeilen met windkracht veel op het IJsselmeer. Leuke tijd.

Berlingh College, 1985

Ik zat in de klas bij o.

Ik zat in de klas bij o.a. Cynthia Hissink, Marjolein Croese

Berlingh College, 1972

?