Berlagescholengemeenschap

Karel du Jardinstraat 54 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

173 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Berlagescholengemeenschap, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 35
  • Schoolgenoten 173

Op Berlagescholengemeenschap vind je 35 klassenfoto’s en 173 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 129

Dit was een hele leuke periode...

Dit was een hele leuke periode in me leven.. hehe.. Leuke herineringen... veel buitenlanders en zo.. creative dag was altijd de topdag van het jaar :).. ik zat daar tussen 92 en 95!!!!

2003, Marcelo

Leuk al die bekende namen. Heb...

Leuk al die bekende namen. Heb eerst twee jaar op de PL Tak doorgebracht en daarna naar de Karel du Jardin. Was geen makkelijke leerling misschien. Mocht bij slecht weer wel af en toe een sigaretje roken bij Paul van Berkel.. Ook ooit gevochten met juf Young...

2003, Carla

Ik heb hier de mavo gedaan. H...

Ik heb hier de mavo gedaan. Heb meer herinneringen aan het hoofdgebouw. Weet nog wel de concierge meneer Homan. En de lerares voor Frans mevr. Young door haar heb ik het vak Frans laten vallen. Voor wiskunde Paul Visser, natuurkunde Blessing. Wat ik heel leuk heb gevonden het schoolreisje naar Parijs, waar ik op een kamer sliep met Elisabete, Helga en Suzy. Heb toch meer herinneringen dan ik eerst dacht.

2003, Ellen
?