Berlage Scholengemeenschap Lyceum (zie ook: 2e O.H.S.)

Pieter Lodewijk Takstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

961 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Berlage Scholengemeenschap Lyceum (zie ook: 2e O.H.S.), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Berlage Scholengemeenschap Lyceum (zie ook: 2e O.H.S.) foto

Op Berlage Scholengemeenschap Lyceum (zie ook: 2e O.H.S.) vind je 143 klassenfoto’s en 961 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Biologieles was het leukst.

Biologieles was het leukst. Vond de lintworm op sterk water in dat lokaal eng, doch fascinerend :-)

Berlage Scholengemeenschap ..., 1976

Met Mieke van Veen en Ans Tiges vanaf de prof.

Met Mieke van Veen en Ans Tiges vanaf de prof. G.vd.Leeuwschhol in de klas gezeten. In de vierde gezamenlijk blijven zitten. In klas 1c wiskunde van Kuiper. Die pestte altijd Hans Snellenberg, die wat sliste. Zodra die zijn mond open deed was het : een sssjjjtip voor ssssjjjjnel. Duits van mej. Feenstra. vaak een -1 gekregen. Beurten kon je wel voorkomen door de deur open te houden voor haar als ze met haar twee tasjes aan kwam lopen. Ook vaak heel uitvoerig het bord schoongemaakt totdat ze klaar was met overhoren. Dat lukte niet als iedereen een beurt kreeg. De mooie schoolreis naar Rome.Met die italiaanse jongens die allemaal afkwamen op onze meiden. Als voorbereiding de italiaanse les van de conrecor Egeter met pijp. Gestudeerd aan deTechnische Universteit Twente doe nu Vermogensbeheer. hobby's zijn zeilen,skien,paardrijden,golf getrouwd, 1 zoon (1987)

Berlage Scholengemeenschap ..., 1963

arno1313adzonnet.

arno1313adzonnet.nl

Berlage Scholengemeenschap ..., 1975

?