Berend Botje

Zuidlarenstraat in Den Haag, ( Toon op kaart )

112 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Berend Botje, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Berend Botje foto

Op Berend Botje vind je 25 klassenfoto’s en 112 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juffrouw Groeneveld en van der Starre waren favoriet Meneer van Ooyen (of Oyen) was topleraar: ouderwets streng, maar liefdevol.

Juffrouw Groeneveld en van der Starre waren favoriet Meneer van Ooyen (of Oyen) was topleraar: ouderwets streng, maar liefdevol. Kom nog vaak in buurt en zag dat basisschool verdween; waarschijnlijk gefuseerd = De Drentse (Drie)hoek, MEER INFO W W W. L A G E R E S C H O O L . N L

Berend Botje, 1968

Toen ik op deze school zat, heette deze nog niet Berend Botje.

Toen ik op deze school zat, heette deze nog niet Berend Botje. Gymzalen waren er ook nog niet, je had gewoon gym in de kelder. Als een leraar ziek was kwam het hoofd van de school hr. Hertog invallen. Meestal speelde hij dan de hele dag viool terwijl wij zongen. Renes en van Poelgeest kan ik me nog als leraren herinneren. Het was voor mij wel een prettige school. Kom er nog maar zelden, woon in Appingedam.

Berend Botje, 1956

Juffr.

Juffr. vd. Starre, Juffr. Neijtelaar, Juffr. Fennema-Behre en de Hr. van Oyen. Leuke school en op kamp in de 6e met het spookverhaal van de Hr. van Oyen. Vriendinnen van toen: Su-Yin Goei, Carrie Schinkel, Yvonne Rondel, Zilla. schoenmakers at wanadoo punt nederland

Berend Botje, 1968

?