benesserschool

benesserlaan in Uitgeest, ( Toon op kaart )

56 scholieren

Bekijk de volledige pagina van benesserschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

benesserschool foto

Op benesserschool vind je 0 klassenfoto’s en 56 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wat was dit toch een tijd zonder zorgen.

Wat was dit toch een tijd zonder zorgen. Uurtje eerder naar school om te voetballen en een uurtje later naar huis om eerst nog even te voetballen. Was een gezellige kleine groep (Pim, Jordy, Margot, Nine etc...)

benesserschool, 1982

Openingsfeest waar we verkleed een optoicht hielden vanaf de Wiekslag naar de Benesserschool.

Openingsfeest waar we verkleed een optoicht hielden vanaf de Wiekslag naar de Benesserschool. De gecombineerde 3/4 klas van meester Dirks en daarna de gecombineerd 5/6 klas van meester Gutker. Het was een mooi en gezellig gebouw. Op vrijdag gingen we altijd handwerken o.i.d waarbij we alle lokalen gebruikten. Huttenbouwen achter/naast de school (toen er nog geen bebouwing was), schaatsend naar school in een winter. Het kamp op Texel, onze afsluitende musical "pompelmoes" waar ik de hoofdrol in mocht spelen, en het afscheidsfeest. Volgens mij zaten toen in mijn egien klas Janis van Duin, Angelique de la Porte, Arnoud v.d. Outenaar, Michel Oosterbaan, André Molenaar, Stasj Treets, Rachid van Velzen, en Patrick v.d. Sluis. Daarnaast ken ik natuurlijk nog de vele andere schoolgenootjes zoals Muriëlle v.d. Pol (waar ik toen stiekem op verliefd was), Elaine Filbri, Luciënne Oosterbaan, Thomas van Duin, Adriane Smallegange, Ron Visser, Jacco Langeberg, en Jeroen Heilig.

benesserschool, 1977

Ook al was ik nog maar heel klein, toch heb ik er hele leuke herinneringen aan over gehouden!!!.

Ook al was ik nog maar heel klein, toch heb ik er hele leuke herinneringen aan over gehouden!!!

benesserschool, 1984

?