Bellamyschool

Elisabeth Wolffstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

131 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bellamyschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Bellamyschool foto

Op Bellamyschool vind je 51 klassenfoto’s en 131 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb alleen in de 6e klas op de Bellamyschool gezeten.

Heb alleen in de 6e klas op de Bellamyschool gezeten. Favoriet herinnering: Mr. Bakker en schoolreis naar Nunspeet. Herinner met klasgenoten: James Vrij, Piet de Bruin, Coby Weber, de schoolreis naar Nunspeet, Paul van Soest, Simon, en Peter Schwartz.

Bellamyschool, 1962

Hoofdmeester de Jong stond altijd onderaan de trap als de school begon.

Hoofdmeester de Jong stond altijd onderaan de trap als de school begon.Ook juffrouw Landman en meester Nijsen staat me nog bij.

Bellamyschool, 1947

(he monica leuk weer iets van je te lezen.

(he monica leuk weer iets van je te lezen..... hoe is het met je, heb jij nog klassefoto's?) De Bellamyschool is later opgeven en opgegaan in de Potgieterschool. In de El. Wolfstraat zat een drogist waar we altijd "dikkertjes" haalden voor een kwartje (een puntzakje vol met snoep dus). Om de hoek, in de Clerqstraat, zat een sexshop. Voor de etalage vertelde Sven van Zweden, in de pauze, de sappigste verhalen. Bij de melkboer in de El. Wolfstraat werden altijd de jojo wedstrijden gehouden met de Coca Cola jojo's. Op het Bellamyplein voetbalden we altijd voor en na schooltijd. ribut ape staart free- ler pnt en el. Op de klassefoto staan o.a. Jan Hessing, Sven van Zweden, Willie Voigt, Loeki Loevendie, Peter Edel, Monica Schuil, Marja Wilbret, Ingrid, Yvonne Hameetman, Hennie van Lith de andere namen ben ik effe kwijt. Meester Algra las voor uit "In de ban v/d Ring" nu verfilmd als "Lord of the rings"......... Heeft er iemand nog foto's uit die tijd???? JE KUNT ME MAILEN... adres staat in dit stukje verweven, voor de slimmerikken!!!

Bellamyschool, 1965

?