Beisterveld

Hegmulder 6 in Bergeyk, ( Toon op kaart )

96 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Beisterveld, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Beisterveld foto

Op Beisterveld vind je 12 klassenfoto’s en 96 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

geen.

geen

Beisterveld, 1980

Eindmusical waarin ik als sjeik mocht zingen en Marielle in mocht palmen; verder het voetballen op het plein (met een tennisbal); vangertje & verlossertje hakte er ook wel in; Oh ja en die keer dat we bij onze favoriete Belg meneer Janssen op bezoek m

Eindmusical waarin ik als sjeik mocht zingen en Marielle in mocht palmen; verder het voetballen op het plein (met een tennisbal); vangertje & verlossertje hakte er ook wel in; Oh ja en die keer dat we bij onze favoriete Belg meneer Janssen op bezoek mochten en Belgische wafels kregen. Hoop dat het goed gaat met hem; En was het niet juffrouw Jet met dat doorschijnend geel badpak toen ... ha ha!

Beisterveld, 1979

Goh als ik aan de lagere school denk, dan denk ik aan Meester Jansen.

Goh als ik aan de lagere school denk, dan denk ik aan Meester Jansen. Die vond het altijd leuk om ijskoude handen op je rug te leggen. Met z'n mooie klompen altijd aan. Of Juffrouw antonis bij de muziekklas. Neu zing maar neem de toon maar over. Ik heb nog steeds de mooie tekening van haar liggen met een mooie grote pukkel erop. Toen is ze ook gruwelijk kwaad geweest. Of die non die we een paar keer tijdens de handwerkklas. Toen moesten we breien of punniken of zoiets. Of Meester de Valk (ja sorry, oom maar je moet er ook aan geloven. Nicole als je dit leest niet tegen je vader vertellen he), die was altijd super streng. 's morgens eerst bidden. Weten jullie het nog. En verder zal ik maar niks over hem vertellen voordat ik dadelijk nog op m'n donder krijg. Hahaha. Weten jullie ook nog dat we in de zesde klas bijna allemaal met rolschaatsen naar school gingen. Of dat we met bijna heel de school, tijdens de pauzes, van die leuke spelletjes aan het doen waren. Witte zwanen, Zwarte zwanen............. Ik kan me ook nog herrinneren dat er iemand een muis mee naar school genomen had en dat er toen iemand van schrik boven op had gestaan. Tja en wie zou hem toen maar dood tegen de schoolmuur aangooien? Dat was Lars Wouters. Dat vergeet ik ook nooit weer. Dat was super smerig.

Beisterveld, 1979