Bedrijfsschool ADM

Meeuwenlaan in Amsterdam, ( Toon op kaart )

7 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bedrijfsschool ADM, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 7

Op Bedrijfsschool ADM vind je 0 klassenfoto’s en 7 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 8

Hier de opleiding Machine bank...

Hier de opleiding Machine bankwerker gevolgd, een 3 jarige BEMETEL praktijk opleiding met als leermeester de Hr. Riemersma. Het theoretische gedeelte 1e klas volgde ik op de 1e technische school aan de Postjeskade. Het 2e en 3e op de 5e technische school aan de Meeuwenlaan. Namen die me te binnen schieten: Hooijer, Jan van Hoof, Ko Madiol??, Eddie Bijl (woonde op of bij het Gulden Winkelplantsoen).

2003, Adri

heb hier twee jaar door gebrac...

heb hier twee jaar door gebracht als leerling metaalbewerker voor 35 gulden per twee weken kantine koste meer aan broodjes en koffie was wel leuk op schepen in dok eten los gooien van dekschuiten(met colega s er nog op)minder leuk kameraad in brand door lassen(meierink ? )

2004, Deleted

brommerongeluk gehad en hoefde...

brommerongeluk gehad en hoefde daardoor geen praktijk meer te doen gelukkig(niet meer vijlen)en kreeg netjes de 400 gulden extra van de nieuwe metaal cao, dat was nog eens een geluk bij een ongeluk

2005, Deleted
?