beatrixschool

sleedoornstraat in Zwolle, ( Toon op kaart )

158 scholieren

Bekijk de volledige pagina van beatrixschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

beatrixschool foto

Op beatrixschool vind je 28 klassenfoto’s en 158 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Voetballen.

Voetballen. Hier speelden eind jaren zestig, begin jaren zeventig alle groten. Hielco Terwal, Ron Jans, Rijk van Ark, Ron van Marle, ze kwamen er allemaal. De school zelf: ach, pas op voor het oren trekken van mr. Heun. Dan overleef je het wel.

beatrixschool, 1965

Hoe schoon was mijn school.

Hoe schoon was mijn school... Ik heb zonnige herinneringen aan de Prinses Beatrixschool. Een vriendelijk gebouw, goede leerkrachten: juf Dijkstra-Haveman, juf Strikkers, meneer Smidt (van de buitenschoolse activiteiten, waaronder het beklimmen van de Peperbus). Cara Oosterbroek was mijn beste vriendin. Ansje Beltman was mijn klaar-over-maatje. Als we stonden te klaarovereren, kwam meneer Huisman, Hoofd der School van de oude stempel, langs om te controleren. Bij slecht weer op de fiets, bij mooi weer in z'n Dafje. Ik herinner me nog heel veel klasgenootjes. Allemaal de hartelijke groeten!

beatrixschool, 1964

Hele kleine school.

Hele kleine school.Er zaten zo weinig leerlingen dat hij moest sluiten.Daardoor ben ik het laatste jaar naar de Elout van soeterwoudeschool gegaan.Leuke herinneringen heb ik aan wat vrienden(mijn eerste "liefde")Eddy,Bea,Jose(met haar heb ik nu nog contact),Anke,Chris(samen rondjes lopen op het schoolplein,nadat we waren flauw gevallen)Woutje(kwam ik na heeeel veel jaren op mijn trouwdag weer tegen,hij trouwde op de zelfde dag),Rob,Jan,Janna,Theo,Han

beatrixschool, 1968

?