Beatrixschool

Stationstraat in Geldrop, ( Toon op kaart )

117 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Beatrixschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 31
  • Schoolgenoten 117

Op Beatrixschool vind je 31 klassenfoto’s en 117 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 97

Meest memorabele leerkracht ju...

Meest memorabele leerkracht juffrouw Nauta. Ik heb haar gehad in de tweede klas, waar zij als rechtgeaard ouderwets onderwijs mens mij met een houten latje , het links schrijven heeft afgeleerd. Maar ik ben uiteindelijk toch nog gelukkig geworden

2002, Deleted

Mevrouw Nauta blijft in mijn h...

Mevrouw Nauta blijft in mijn herinnering altijd de juf met de lat. Gelukkig ben ik daar nooit mee in aanraking geweest, maar een aantal jongens in de klas, zullen andere herinneringen daar aan hebben. Uitgesproken hekel had ik aan de Heer Bos. In de vijfde ging ik naar de Morgenster.

2002, Liesbeth

De eerste 3 jaren van de lager...

De eerste 3 jaren van de lagere school in Geldrop door gebracht. We kwamen met een groep kinderen met de bus uit Helmond. Toen daar in 1960 een christelijke lagere school werd geopend is dat Helmondse clubje grotendeels daar naar school gegaan, waaronder ik. Ik herinner me niet zo veel,wel dat buurman Peijnenburg wel eens koek over het hek gooide! Inderdaad, juffrouw Nauta en die vreselijke liniaal van haar! De heer van Maanen gaf na schooltijd blokfluitles en kwam zelfs, nadat de Helmonders in 1960 waren vertrokken, les geven in Helmond.

2002, Gerda
?