Beatrixsch

Hulstweg 8 in Harfsen, ( Toon op kaart )

110 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Beatrixsch, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Beatrixsch foto

Op Beatrixsch vind je 9 klassenfoto’s en 110 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

nou, lekker als je vader ook nog eens onderwijzer was.

nou, lekker als je vader ook nog eens onderwijzer was. Gelukkig voor mij (maar niet mijn zus, die een klas hoger zat) verhuisden we net voordat ik in de 3e kwam. Leuke herinneringen heb ik aan de tijd dat het leger achter de school kampement ging maken en koekjes aan iedereen uitdeelden. Er was ook een meisje wat ook in september jarig was. Ik herinner haar als een van de kleinste van de klas (maar mooi)en ze noemden haar muis. en natuurlijk Petra olthof, hans rodenberg, ard bleumink,

Beatrixsch, 1964

Mijn jeugd speelde zich af in Harfsen, inclusief het grootste gedeelte op de Beatrixschool, kleuterschool tot en met klas 5, daarna ging ik naar de Prins Hendrikschool in Lochem.

Mijn jeugd speelde zich af in Harfsen, inclusief het grootste gedeelte op de Beatrixschool, kleuterschool tot en met klas 5, daarna ging ik naar de Prins Hendrikschool in Lochem. Woonde destijds op het Nuisvelderbos, het eerste huis wat daar werd neergezet. Namen noemen zou niet ophouden, Dik(kie) Meijer, Anton Varenbrink, Henk(ie) Strookappe, zomaar een paar. In de buitenschoolse tijd, Gerdien Hulsegge,Liesbeth van Galen, fam. van Leeuwen (de dominee)

Beatrixsch, 1961

We zaten met 9 leerlingen in de klas, 2 jongens (Aris en Richard).

We zaten met 9 leerlingen in de klas, 2 jongens (Aris en Richard). Wel heel gezellig.

Beatrixsch, 1981

?