bavoschool

bilderdijkstraat t/o park in Amsterdam, ( Toon op kaart )

83 scholieren

Bekijk de volledige pagina van bavoschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

bavoschool foto

Op bavoschool vind je 17 klassenfoto’s en 83 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

meester Spaan uit de derde klas iets minder was de hoofdmeester Biemans.

meester Spaan uit de derde klas iets minder was de hoofdmeester Biemans.Zangles van de hr Antony was fijn, ik mocht nooit meedoen want ik zong vals. Enkele namen: Ludo Vos, Willie Cornelissen, Hans Resseler Dick Lichthart en Rudy Ligthart.

bavoschool, 1950

Grappig dacht altijd dat de Bavo school ook onderdeel was van de Liefde.

Grappig dacht altijd dat de Bavo school ook onderdeel was van de Liefde. Wat mij het meest bij is gebleven is de muziekles van Hr, Anthony , met zijn grijze koffertje waar zijn orgeltje in zat. Naam die ik me nog weet te herinneren van mijn klasgenootjes zijn Johnny Schuurman, ik heb deze jongen geloof ik erg geplaagd...nou ja geloof ik weet het wel zeker. Hij was altijd erg leergierig en wat me ook bijstaat is dat hij een lederhose droeg. Vond dat waarschijnlijk een combinatie die niet te combineren voel.....en moest hem gewoon plagen, waarvan nu veel spijt. Zou graag willen weten hoe het hem is vergaan, kan ik hem alsnog mijn excuus aanbieden. En Marcelino, achternaam ben ik ff kwijt, heb ik heel veel pret mee gehad. Van de docenten weet ik me alleen Zr. Petra te herinneren, met een wrat op haar kin. En met St.Nicolaas hahahahaha de zwarte pieten op het dak.

bavoschool, 1968

Zr.

Zr. Petra die helemaal wanhopig werd van mijn zeer beperkte vaardigheden op handwerkgebied. Maar vooral Dhr. Antoni, zijn zanglessen en vooral het orgeltje. Eerst een ouderwets exemplaar dat de trappen op-en af moest worden gesjouwd, later het grijze koffertje met het electrische orgel. Het schoolhoofd; op zijn verjaardag mocht de hele school altijd naar de film in de Liefde op de Da Costakade. Leuke tijd heb ik daar gehad. Ik kwam nadien nog vaak daar omdat mijn schoonouders op het Bilderdijkpark woonden. Het ging me aan het hart toen het hele complex eind jaren tachtig gesloopt werd. Ik ben nog stiekem even naar binnen geweest om voor de laatste maal rond te kijken en alles leek toen zo klein. Ik ben getrouwd met een schoolgenoot: Dick van Doorn die een jaar hoger zat.

bavoschool, 1963

?