Basisschool van het Haagsch Genootschap

Van Beverningkstraat 29 in Den Haag, ( Toon op kaart )

215 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Basisschool van het Haagsch Genootschap, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Basisschool van het Haagsch Genootschap foto

Op Basisschool van het Haagsch Genootschap vind je 88 klassenfoto’s en 215 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kan me de klas nog goed herinneren.

Ik kan me de klas nog goed herinneren. 9 meisjes, 11 jongens. Een paar namen: Carmen, Patricia, Olga, Bianca (zie ik al staan hier op de site), Fawzia, Wiebe, Alex, Tom (staat ook al op de site), Arjan (ook!). Goh, 't is zo lang geleden allemaal...

Basisschool van het Haagsch..., 1975

Namen die me te binnen schieten: Jessica van Eendenburg, Barbara Fun, Odette den Daas, Gaby, en natuurlijk Michel de Block, Frank Koppenol, Danny Rensen, Jantje de Ridder, Dennis "ukkie" Kortekaas.

Namen die me te binnen schieten: Jessica van Eendenburg, Barbara Fun, Odette den Daas, Gaby, en natuurlijk Michel de Block, Frank Koppenol, Danny Rensen, Jantje de Ridder, Dennis "ukkie" Kortekaas. Jeetje, ik kan zo wel even doorgaan, geloof ik. Van de leraren vond ik mevr. Klop de leukste/aardigste. Verder heb ik goede herinneringen aan het voetballen op het schoolplein en "de jongens de meisjes" (zo heette dat toch?) waarbij het de bedoeling was dat de jongens de meisjes probeerden te "vangen"... Errug leuk altijd.

Basisschool van het Haagsch..., 1978

Ik kwam in de derde klas.

Ik kwam in de derde klas. Mijn eerste dag was de dag dat de verbouwde school werd geopend. Iedereen met ballonnen op een schoolplein en ik maar bij elke klas vragen of het de derde klas was van Mevrouw de Leeuw. Toen ik die had gevonden werd mij direct verteld door een klasgenoot dat ik er niet bijhoorde en dat ik er ook nooit zou bijhoren. Een fijn begin. Gelukkig viel dat in de loop der tijd nogal mee. Behalve Johnny, die het nodig vond om mij een lange tijd elke dag na schooltijd te schoppen. Ik kan mij nog bijna iedereen uit de klas herinneren. Ben benieuwd hoe het met Dorothé en Yolanthe is gegaan. Marga herinner ik me nog vooral met zakken snoep en Andrea had voor ons nogal bizarre dingen in haar broodtrommel. Rauwe bloemkoolstukjes enzo. Ik heb gelezen dat het je goed gaat en ik hoop dat wij het je niet al te lastig hebben gemaakt op school, al ben ik bang van wel.

Basisschool van het Haagsch..., 1975

?